14.7.14

Como deixar a gelatina mais cremosa




Gelatina de Navidad/ 1 box (6 oz or 170 g) of Jell-O or store brand “gelatin dessert” in red color (strawberry) 1 box (6 oz or 170 g) of Jell-O or store brand “gelatin dessert” in green color (lemon, I had to add a few drops of green colouring) 1 big can sweetened condensed milk (740 g, or 26 oz) 12 unflavored gelatin sheets (20 g or 0,7 oz powdered gelatin, two sachets) some vegetable oil to grease the molds for optimal unmolding
Para deixar a gelatina mais cremosa, consistente e saborosa, bata-a no liquidificador antes de levá-la à geladeira.

3 Comentários :

  1. Anônimo9.8.14

    Bater com o que? Quero essa receita da foto obrigada.

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    Respostas
    1. No liquidificador.

      Assim que possível, providencio.

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  2. Anônimo14.1.15

    Queria a receita obrigada.

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